Методичні вказівки з виконання техніко-економічного обґрунтування дипломних проектів за освітньо-кваліфікаційним рівнем "магістр" за напрямом підготовки 161 спец. "Хімічні технології та інженерія" - Верютіна, Вікторія Юріївна (Технологічний Центр, 2019)
Дані методичні вказівки призначені для економічного обґрунтування технічних рішень по виробництву синтетичних і природних полімерів та еластомерів, переробки полімерних та композиційних матеріалів, лакофарбових матеріалів та полімерних покрить прийнятих у дипломних проектах студентів спецільності «Хімічні технології та інженерія» денної і заочної форми навчання.
Keywords: методичні вказівки; виробництво проектоване; потужність виробнича; витрати поточні; собівартість; ціна; продукція; витрати інвестиційні; ефективність виробництва