Механизм формирования двухфазной турбулентной струи подачи крупки и ПАВ в трубные мельницы - Иванов, А. Н.; Чудный, А. Ю. (НТУ "ХПИ", 2006)
Розглянуто питання взаємодії часток крупки матеріалу після сепаратору та краплин поверхнево-активних речовин з турбулентним повітряним струменем при пневматичній подачі їх на задані ділянки трубного млина.

Questions of interaction of particles a material after of separator and drops of surface-active substances with a turbulent air jet are considered at pneumatic submission on various sites of a tube mill.
Keywords: поверхностно-активные вещества; турбулентная диффузия частиц; сила Магнуса; КПД; воздушный поток