Многовариантные исследования напряженно-деформированного состояния рамы ветроэнергетической установки большой мощности - Головченко, В. И. (НТУ "ХПИ", 2006)
Наведені результати досліджень напружено-деформованого стану зварної рами вітроенергетичної установки. Досліджено вплив зовнішніх навантажень на напружено-деформований стан зварних швів. Результати є складовими спеціалізованої бази даних.

Results of investigation of stress-strain state of a wind energy conversion plant frame are given. Influence of external loading on stress-strain state of welded joints is investigated. The results are components of a specialized database.
Keywords: полное проплавление; конструктивный непровар; экстремальные нагрузки; сварные соединения