Міжнародне інноваційне підприємництвo: стартап проектування - Линник, Олена Іванівна; Перерва, Петро Григорович; Ляліна, Олександра Андріївна (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2024)
Дослідження фокусується на аналізі кращих практик у створенні та розвитку стартапів у міжнародному масштабі з особливим акцентом на інноваційність та підприємницький дух. Зокрема, розглядаються такі аспекти, як стратегії залучення інвестицій, управління ризиками, взаємодія з міжнародними партнерами та створення конкурентоздатного продукту або послуги. Ця тема важлива для розуміння та підтримки розвитку інноваційних стартапів у світовому масштабі і може слугувати основою для розробки стратегій та політик у сфері підтримки підприємництва та інновацій.

The study focuses on the analysis of best practices in the creation and developmen t of startups on an international scale with a special emphasis on innovation and entrepreneurial spirit. In particular, such aspects as investment attraction strategies, risk management, interaction with international partners and creation of a competitive product or service are considered. This topic is important for understanding and supporting the development of innovative startups on a global scale and can serve as a basis for developing strategies and policies in the field of supporting entrepreneurship and innovation.
International innovative enterprise: design start-up
Keywords: стартапи; підприємництво; міжнародний бізнес; startup; entrepreneurship; international business