Формування системи фінансових індикаторів для оцінки фінансового стану підприємств промисловості (на прикладі підприємств машинобудування) - Єршова, Наталя Юріївна (Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, 2007)
У даній статті розглядається проблема, пов'язана з економічною діагностикою фінансового стану промислових підприємств. Розраховано за запропоновано набір агрегованих фінансових індикаторів на прикладі підприємств машинобудівної галузі.
Keywords: економіка; фінансовий стан; фінансові індикатори; платоспроможність; ліквідність; рентабельність; показники; власний капітал