Психологічна безпека в умовах війни - Книшенко, О. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розглянуто психо-емоційний стан людини під час війни.

The psycho-emotional state of a person during the war is considered.
Psychological safety in war conditions
Keywords: психологічна безпека; психологічна допомога; стресові ситуації; психічний стан людини; умови війни; stressful situation; mental state of a person; psychological assistance; psychological safety