Організація та проведення психологічного моніторінгу професійного самовизначення учнівської молоді - Марченко, І. Б. (НТУ "ХПІ", 2010)
Стаття представляє теоретичні та практичні основи організації та проведення психологічного моніторингу професійного самовизначення учнівської молоді. Мета статті ознайомити практичних психологів навчальних закладів з етапами, формами та методами використання психологічного моніторингу в профорієнтаційній роботі навчальних закладів різних типів та рівнів.

The article represents theoretical both practical bases of the organization and carrying out of psychological monitoring of professional self-determination of a studying youth. The purpose of clause to acquaint practical psychologists of educational institutions with stages, forms and methods of use of psychological monitoring in work on vocational guidance in educational institutions of different types and levels.
Organization and conduct of psychological monitoring professional self school youth
Keywords: навчальні заклади; профорієнтаційна робота; самовизначення особистості; майбутня професія; властивості особистості; моніторингове дослідження