Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Навчальна програма курсу Менеджмент і адміністрування (Теорія організацій).
Keywords: теорія організацій; програма підготовки; підготовка бакалаврів