Удосконалення технології перевезення вантажів з використанням вагонів власності інших держав - Сіконенко, Г. М.; Моніч, А. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
Виділенні основні питання використання вантажних вагонів різної форми власності на залізницях України. Наведений кількісний аналіз власного та інвентарного парку вагонів в Україні. Визначена організаційно–технологічна модель використання вантажних вагонів власності інших держав на території України

The basic questions of the use of freight carriages are selected different pattern of ownership on the railways of Ukraine. The quantitative analysis of own and inventory park of carriages is resulted in Ukraine. Certain organizationally-technological model of the use of freight carriages of property of other countries on territory of Ukraine
Keywords: вагонний парк; залізничний транспорт; реформування; оперативне регулювання вагонопотоків; іновагон; wagon; property of other states; car fleet