Депозитні операції: деякі нюанси фінансового обліку - Брік, Світлана Володимирівна (Полтавська державна аграрна академія, 2019)
Депозитні операції – це операції банків із залучення грошових коштів юридичних і фізичних осіб за договором банківського вкладу. За договором банківського вкладу банк приймає грошову суму (вклад), що надійшла від вкладника або для нього, і зобов'язується повернути вкладнику суму вкладу, а також виплатити відсотки на неї або дохід в іншій формі, на умовах і в порядку, встановлених договором.
Keywords: депозитні операції; відсотки на банківський вклад; курсові різниці