Шляхи вдосконалення системи менеджменту якості в галузі чорної металургії - Бабекіна, Т. В.; Скотнікова, Любов Петрівна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті визначені заходи з удосконалення системи менеджменту якості на підприємствах чорної металургії. Був проведений аналіз галузі чорної металургії, на підставі якого запропоновані шляхи рішення основних проблем підприємств цієї галузі. Комплекс запропонованих заходів дозволить зменшити час простою устаткування і збільшити його продуктивність, а також мінімізувати втрати, пов'язані з браком продукції.

In article actions for quality management system improvement at the enterprises of ferrous metallurgy are developed. The analysis of branch of ferrous metallurgy on the basis of which solutions of the main problems of the enterprises of this branch are offered was carried out. The complex of the offered actions will allow to reduce an idle time of the equipment and to increase productivity of the enterprise, and also to minimize the losses connected with marriage of production
Keywords: система менеджменту якості; чорна металургія; якість продукції; quality management system; Total Productive Mainenance; ferrous metallurgy