Змащувальна композиція - Григоров, Андрій Борисович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2018)
Змащувальна композиція містить відпрацьовану моторну оливу та подрібнений поліетилен великого або низького тиску у кількості 3-8 % (мас.), або суміш поліетилену великого або низького тиску у співвідношенні 1:2.
Keywords: патент; хімічні технології; нафтохімічна промисловість; мастильні матеріали; енергоресурси; низькомолекулярні поліетилени