Вплив технологій четвертої промислової революції на логістику промислового підприємства - Ілляшенко, Сергій Миколайович (My University, 2023)
Досліджено вплив інформаційних комп’ютерних технологій на логістику промислового підприємства.

The influence of information computer technologies on the logistics of an industrial enterprise is investigated.
The Impact of Technologies of the Fourth Industrial Revolution on the Logistics of an Industrial Enterprise
Keywords: логістика промислового підприємства; інформаційно-комп’ютерні технології; четверта промислова революція; industrial enterprise logistics; information and computer technologies; fourth industrial revolution