Сучасні вимоги до конструкцій залізничних напіввагонів, які проектуються чи модернізуються - Фомін, О. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті представлено сучасні вимоги які необхідно враховувати при проектуванні нових чи модернізації вже існуючих конструкцій залізничних напіввагонів.

In the article modern requirements are presented which must be taken into account at planning of new or modernization already existent constructions of railway freight gondolas.
Keywords: базові вимоги; автозачепний модуль; ходова частина; гальмовий модуль; вагонобудування; модуль кузова; модуль рами; carriage building; planning; requirements; construction