Інформаційні проблеми теорії акустичних, радіоелектронних і телекомунікаційних систем - (:unkn) unknown (ФО-П Єфименко С. А., 2021)
Наведені тези пленарних та секційних доповідей за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок. Для наукових працівників, дослідників, викладачів, аспірантів, студентів та фахівців відповідних спеціальностей.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; акустичні системи; мультимедійні системи; біомедичні системи; радіоелектронні системи; системи управління; телекомунікаційні системи; штучний інтелект