Кратні інтеграли - Полянська, Тетяна Семенівна; Чорна, Олена Сергіївна (ФОП Панов А. М., 2021)
Навчально-методичний посібник містить детально роз’яснені методи розв’язання типових задач за темою "Кратні інтеграли" і завдання для самостійної роботи. Призначено для студентів технічних спеціальностей НТУ "ХПІ".
Keywords: навчально-методичний посібник; вища математика; застосування потрійних інтегралів; полярні координати