Методичні вказівки для самостійної роботи студентів "Геоінформаційні технології" - Пітак, Інна Вячеславівна; Тихомирова, Тетяна Сергіївна; Забіяка, Наталія Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дані методичні вказівки регулюють питання самостійної роботи студента з дисципліни «Геоінформаційні технологій» та містять перелік тем для самостійного вивчення, список джерел інформацій та перелік питань для закріплення вивченого матеріалу.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; спеціальність 101; екологія; геоінформаційні технології