VII Університетська науково-практична студентська конференція магістрантів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Частина 2 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013)
До збірки включено тези доповідей, представлених на VIІ Університетській науково-практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», яка відбулась 26–28 березня 2013 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; хімія; хімічні технології; екологія; економіка; менеджмент; облік; інформаційні технології; інтелектуальна власність; інвестиційні процеси; управління; право