Хроніка Донецького відділення Наукового Товариства ім. Шевченка (2008-2012 рр.). Число 2 - Білецький, Володимир Стефанович (Східний видавничий дім, 2012)
Хроніка містить інформацію про діяльність Донецького відділення НТШ за період 2008-2012 рр.
Keywords: наукові конференції; сесії; дослідно-видавнича діяльність; діяльність в інтернеті; члени НТШ; громадсько-просвітницька діяльність; розповсюдження видань; серійні видання; періодичні видання