Методичні вказівки до виконання практичних робіт "Робота в системі Autodesk "INVENTOR" з дисципліни "Системи автоматизованого проектування" - Ліньков, Олег Юрійович; Пильов, Володимир Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Роботу сучасного інженера вже неможливо уявити без використання інформаційних технологій та сучасної обчислювальної техніки. Новітнє програмне забезпечення дозволяє охопити єдиною мережею конструкторське бюро та усе машинобудівне підприємство в цілому. Кожен відділ підприємства має свій сегмент функціонування у загальній комп'ютерній системі та вносить свою частку у створення нових виробів, підготовку виробництва тощо.
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; програмне забезпечення; комп'ютерні системи; створення креслення деталі; дослідження руху механізму; параметризація деталі