Розвиток інноваційного потенціалу підприємства в сучасних умовах - Кучинський, Володимир Анатолійович; Крамськой, О. Ю.; Андрушенко, А. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
Освітлено роль інноваційного розвитку підприємств для їх ефективного функціонування. Розкрите поняття потенціал підприємства. Розглянуто структуризацію потенціалу підприємства та визначено місце інноваційного потенціалу в ньому. Ви значені чинники, що стримують інноваційний розвиток підприємств.

The role of innovative development of enterprises is lighted up for their effective functioning. A concept is exposed potential of enterprise.
Keywords: інноваційні дослідженя; діяльність підприємства; науково-технічний прогрес; інноваційний розвиток; спроможність підприємства