Робоча програма навчальної дисципліни "Економіка підприємництва" - Власова, Наталія Олексіївна (НТУ "ХПІ", 2014)
Метою викладання навчальної дисципліни «Економіка підприємництва» є формування у студентів сучасного економічного мислення і спеціальних знань про базові поняття щодо здійснення підприємницької діяльності в сучасних умовах.
Keywords: діяльність підприємницька; діяльність господарська; ефективність економічна; інноваційність; регулювання державне; реєстрація; ліцензування; структура організаційна; активи оборотні; активи необоротні; ресурси трудові; продукція; товари; послуги; доходи; витрати; прибуток; рентабельність; бізнес-план; інвестиції; ризик; страхування; банкрутство