Інновації у готельно-ресторанному бізнесі та їх вплив на підвищення якості продукції та послуг - Мозольський, Едуард В.; Стригуль, Лариса Станіславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Інновації у готельно-ресторанному бізнесі є основним фактором, що сприяє підвищенню конкурентоспроможності та якості послуг в умовах швидко мінливого ринку. У сучасному світі підприємства повинні постійно адаптуватися до нових викликів, орієнтуючись на використання новітніх технологій, сталих практик та інноваційних підходів до взаємодії з клієнтами. Впровадження інноваційних технологій дозволяє значно покращити ефективність бізнес-процесів і підвищити загальний рівень задоволеності клієнтів
Keywords: сфера гостинності; готельно-ресторанний бізнес; інновації; інноваційні технології; цифрові технології; інноваційні стратегії