Особливості ціноутворення на інноваційну продукцію - Климентова, Марія Віталіївна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
В даний час проблема дослідження і практичного використання сучасних методів ціноутворення інноваційної промислової продукції в умовах високої складності і динамічності економічних процесів є дуже актуальною. У сучасних умовах більшості організацій використовуються дорогі методи ціноутворення, але вони малоефективні в умовах ринкової економіки, оскільки не пов'язані між собою і не враховують попит на продукцію і не стимулюють підприємства до зниження собівартості продукції.
Keywords: інноваційна продукці; ціноутворення; собівартість; ринкова рівновага; прибуток