Фактори впливу військових операцій на життєдіяльність людини - Костенко, Д. О.; Панчева, Ганна Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обгрунтовано значні фактори впливу військових операція на безпеку та здоров’я людини.

Significant factors of influence of military operations on human safety and health are substantiated.
Factors of the influence of military operations on human life activities
Keywords: війна; безпека; здоров'я; war; security; health