Анатомія нервової системи та вищої нервової діяльності - Хавіна, Ірина Валер'ївна; Гура, Тетяна Віталіївна; Бєляєва, Людмила Володимирівна (ФОП Панов А. М., 2017)
У конспекті лекцій викладено навчальна програма курсу. Крім навчальної програми в конспекті лекцій коротко викладено матеріал лекцій. Наведено контрольні запитання до кожної лекції. Також конспект лекцій містить теми самостійних і практичних занять, питання до іспиту, а також перелік тем для реферативної роботи. Конспект лекцій призначений для студентів денного і заочного навчання напряму "Психологія".
Keywords: психологія; анатомія нервової системи; анатомія нервової тканини; нервова система людини; психічна діяльність; філогенез; онтогенез; нервові тканини