Бочкарев, Сергій ВолодимировичКричковська, Лідія ВасилівнаМатвеєва, Т. В.2019-06-112019-06-112017Бочкарев С. В. Окисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культур / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, Т. В. Матвеєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 292.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41653ukхарчування раціональнеспортсменпродукт білково-жировийорганолептикатокоферолантиоксидантолія соняшниковаОкисна стабільність цукеркової маси на основі суміші насіння олійних культурThesis