Особливості етичної культури майбутнього психолога - Соколіна, І. Ю. (НТУ "ХПІ", 2011)
Проаналізовано основні дослідження й публікації в області формування етичної культури психолога. Розкрито сутність моральної культури особистості. Розкрито сутність етичної культури психолога та виявлені основні її складові. Розглянуто основні етичні проблеми, які виникають у роботі психолога. Розглянуто основні етичні принципи роботи психолога.

The basic research and publications of the ethical culture formation of a psychologist are analyzed. The essence of the moral culture of the individual is exposed. The essence of ethical culture of the psychologist is exposed and its main components are revealed. The main ethical problems that emerge in the work of the psychologist are considered. The basic ethical principles of psychologists are considered.
Features of the ethical culture of the future psychologist
Keywords: морально-психологічний стан; етична культура; правила поведінки; професійна діяльність; принципи