Медичний мобільний пристрій на базі ОС ANDROID - Дорош, О. І. (НТУ "ХПІ", 2015)
В роботі розглянуто створення медичного пристрою для систем мобільної медицини (m-health) з врахуванням особливостей ОС ANDROID та способу реєстрації фізіологічних показників. Запропоновано структуру та алгоритм роботи комплексної багаторівневої мобільної персоналізованої системи тривалого спостереження, аналізу та контролю фізіологічних показників здоров’я людини з подвійним доступом для пацієнтів та лікарів. Представлено результати тестових та експериментальних досліджень з використанням розробленого пристрою.

It is consider the establishment of a medical device for mobile medical systems incl ANDROID OS features and the way of registration of physiological parameters. The structure and algorithm of complex multi-system mobile personalized long observation, analysis and monitoring of physiological parameters of human health with dual access for patients and doctors. The results of tests and experimental studies using the developed device.
Mobile healthcare devices based on OC ANDROID
Keywords: мобільна медицина; система мобільної медицини; медичний пристрій; медичні інформаційні системи; система тривалого спостереження; мобільна персоналізована система; mobile medical systems; OS ANDROID; ОС ANDROID; medical device; mobile personalized long observation