Ризики, що становлять загрозу погіршення стану здоров'я населення на прикладі Австрії - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Руднєва, Юлія В. (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2024)
Для зменшення впливу екологічних і промислових загроз країнам потрібні подальші інвестиції в розвиток екологічно чистих технологій та посилення контролю за промисловими викидами.
Keywords: здоров'я; ризики; медична допомога; Австрія; навколишнє середовище