Розробка концепції стратегічного управління розвитком маркетингової діяльності підприємства - Райко, Діана Валеріївна (Хмельницький національний університет, 2008)
Розглянуто стан, проблеми і перспективи розвитку стратегічного управління маркетинговою діяльністю підприємства, розроблено і обґрунтовано концепцію стратегічного управління розвитком маркетингової діяльності підприємства. Викладені положення концепції суттєво відрізняються від існуючих збагаченням змісту структурних характеристик, їх доповненням, удосконаленням складу етапів, розширенням предметної області.
Keywords: філософія бізнесу; система соціально-економічна; розвиток підприємства; теорія підприємств; аналіз системний; інновації; синергетика; підхід міждисциплінарний; теорія поведінкова; мотивація; ризик