Деякі питання лідерства в системі публічного управління - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2017)
Питання ефективного державного управління завжди актуальні, оскільки від якісного, компетентного, виваженого впливу на соціально-економічні процеси залежить наскільки розвинулося наше суспільство. Проблеми лідерства розглядаються в багатьох гуманітарних науках та в кожній галузі мають свої особливості. Метою даного дослідження є розгляд окремих питань лідерства в публічному управлінні.
Keywords: державне управління; соціально-економічні процеси; суспільство; публічне управління