Дослідження рівня оснащення вітчизняного АПК - Мардус, Наталія Юріївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджено сучасний стан і рівень оснащення АПК України.

The current state and level of equipment of Agriculture in Ukraine.
Keywords: економіка; агропромислове виробництво; імпорт; лізинг; сільськогосподарська техніка; ринок