Оцінка воєнних ризиків для освітніх закладів - Бєгун, В. В.; Колесников, В. А.; Михайлюк, В. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Запропоновано метод обрахунку ризику небезпеки, спричиненої військовою агресією Російської Федерації, для освітніх закладів України.

A methodology for assessing risks to educational institutions related to Russia’s military aggression is proposed.
War risks assessing for educational institutions
Keywords: аналіз ризиків; безпека; ймовірність; російсько-українська війна; risk analysis; safety; probability; Russo-Ukrainian war