Напрями і можливості фінансування інновацій в Україні - Яковлєв, Анатолій Іванович; Косарева, Ірина Павлівна (Аудиторська фірма "Аналітик", 2015)
Розглянуті основні види джерел фінансування інноваційних процесів. Визначені резерви їх збільшення. До них належать активне використання венчурних фондів, кредитування, іпотечних позик, вторинного ринку цінних паперів. Запропоновано широке запроваджування кластерів всіх учасників інноваційної діяльності.

The main types of sources of financing of innovative processes are considered. Reserves and their increase are determined. These include the use of active venture capital funds, credit, mortgage loans, secondary market securities. A wide implementation of clusters of innovative activity of all participants is proposed.
Directions and innovation funding opportunities in Ukraine
Keywords: інновації; фінанси; джерела фінансування; резерви; кластери; державна підтримка; innovation; finance; funding; reserves; clusters; public support