Економічна сутність комплаєнс-безпеки підприємства - Копиця, Андрій Олегович; Лепський, Роман Сергійович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Волинське обласне редакційно-видавниче підприємство "Надстир'я", 2024)
На основі результатів проведеного дослідження доведено, що економічна сутність комплаєнс-безпеки полягає в захисті підприємства від потенційних фінансових втрат, збереженні стабільного розвитку та забезпеченні довготривалої життєздатності бізнесу. Вона також сприяє зміцненню репутації, підвищенню довіри інвесторів і створенню прозорих, етичних умов для бізнесу.
Keywords: комплаєнс; економічна безпека; фінансові втрати; ефективність; промислові підприємства