Переваги, недоліки та особливості використання INTERNET-технологій просування товарів - Стригуль, Антон Андрійович; Стригуль, Лариса Станіславівна (Національна металургійна академія України, 2019)
Переваги, недоліки та особливості використання таргетованої реклами.
Keywords: таргетована реклама; соціальний маркетинг; реклама