Вплив інформаційних технологій на внутрішньофірмове планування - Кобєлєв, Іван Валерійович; Перерва, Петро Григорович (Спілка автоматизаторів бізнесу, 2025)
В доповіді обґрунтовано, що використання інтернет-технологій у внутрішніх мережах підприємств дає додаткові переваги. Зростання обсягів даних і ускладнення управлінських завдань у виробничих, аналітичних і фінансових процесах вимагають впровадження сучасних автоматизованих систем. У сучасних умовах внутрішнього планування неможливе без цифрових рішень, які сприяють оптимізації процесів управління, аналізу та звітності
Keywords: інформаційні технології; інтернет; економіка; розвиток; вдосконалення; автоматизовані системи