Основи візуального програмування мовою C# - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна; Калінін, Денис Вікторович (ФОП Панов А. М., 2023)
Описано можливості однієї з найпопулярніших мов програмування – C#. Наведено достатньо повний опис базових елементів C#, інтегрованого середовища розробника, а також основних компонентів. Подано стислу історію розвитку обчислювальної техніки та мов програмування. Викладання супроводжується великою кількістю прикладів програм, а також контрольними запитаннями й завданнями для практичного відпрацьовування матеріалу. Призначено для студентів навчально-наукового інституту комп’ютерних наук, зокрема, тих, що навчаються за спеціальністю «Видавництво та поліграфія». Посібник може використовуватися студентами вищих навчальних закладів, що навчаються на спеціальностях галузі знань «Інформаційні технології» та поріднених з нею.
Keywords: навчальний посібник; інформаційні технології; комп'ютерні системи; арифметичні оператори; мітки; переліки; іменовані константи; масиви; рядки; поля; графічні можливості C#; пензлі