Колісник, К. Д.Чухліб, Віталій Леонідович2023-09-032023-09-032023Колісник К. Д. Якість продукції, що отримується куванням / К. Д. Колісник, В. Л. Чухліб // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 177.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/68639ukякість кованої продукціїкуванняпараметри формозмінитемпературний режим деформаціїдеформаційний режимвільне куваннягаряча деформаціяміждеформаційні паузитермічна обробкаковальське виробництвовимоги до готової продукціїгрупа відповідальності поковкимеханічні випробуваннятехнологічний процес куваннянапружено-деформований станЯкість продукції, що отримується куваннямArticle