Фінансові важелі державної регуляторної політики у будівельній галузі - Манойленко, Олександр Володимирович (Національний лісотехнічний університет України, 2011)
Досліджено основні фактори, що впливають на формування комплексів фінансових важелів держаного регулювання у будівельній галузі, здійснено їх структуризацію, визначено особливості їх застосування за різних умов функціонування національної економіки.

In this article the main factors affecting the formation of complexes of the financial instruments of state regulation in the construction industry, carried out their structuring, identified characteristics of their area of application in the national economy.
Keywords: будівельна галузь; важелі держаного регулювання; фінансові важелі