Управління фізіологічними відчуттями під час занять фізичним вихованням - Дегтярьова, Ірина Вікторівна; Юрченко, Вікторія Борисівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Під час проведення дослідження виявлено ефективність використання психологічних вправ для покращення управління фізіологічними відчуттями, збільшення впевненості у період навчання.
Keywords: фізичне виховання; фізіологічні відчуття; студенти; психологічні вправи; навчальний процес; позитивний вплив