Мікроекономічний рівень реакції на глобальну економічну кризу - Єгорова, Ю. В.; Назаренко, Олена Василівна; Решетняк, Наталя Борисівна (НТУ "ХПІ", 2009)
Статтю присвячено проблемі розробки спеціальної антикризової стратегії підприємства. Економічні кризи вимагають відмови від стратегії досягнення стабільності на користь стратегії визначення пріоритетів, стимулювання оригінальних рішень за рахунок власного інтелектуального капіталу.

The article is devoted to the problem of developing special anticrisis strategy of an enterprise. Economic crises demand refusing from the strategy of reaching stability in favour of defining the priority strategy and stimulating unique solutions with the help of the enterprise’s own intellectual capital.
Keywords: стратегія антикризова; пріоритети; розвиток інноваційний; підприємство; капітал інтелектуальний