Еволюція бухгалтерського обліку в Україні - Аль-Сьюф, Ясмін Абдаллаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (ФОП Томенко Ю. І., 2022)
Залишається актуальним завдання щодо удосконалення бухгалтерського обліку відповідних об’єктів і процесів через використання різних підходів для комплексної оптимізації та підвищення ефективності. Бухгалтерський облік пройшов нелегкий шлях до сучасного його стану. Більш того, процес удосконалення бухгалтерського обліку має продовжуватися і в майбутньому, що обумовлено подальшим розвитком підприємницьких, економічних відносин та інтеграційних факторів.
Keywords: бухгалтерський облік; еволюція розвитку; економічні відносини; підвищення ефективності