Аутсорсинг як засіб підвищення ефективності діяльності підприємства - Павловська, А. А.; Клепікова, Світлана Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Метою даного дослідження є визначення поняття «аутсорсинг», його видів, вивчення сучасних тенденцій аутсорсингу в Україні. Виявлення переваг аутсорсингу та його ролі в підвищенні ефективності діяльності підприємства.

The purpose of given research consists in identification of «outsourcing» notion, its types, the study of modern tendencies of outsourcing in Ukraine. Identification of outsourcing benefits and its role in increasing efficiency of an enterprise.
Keywords: бізнес-процес; конкурентоспроможність; прибутковість; процес виробничий; outsourcing; business process