Внутрішня мобільність студентів - Череп, Алла Василівна; Кобєлєв, Валерій Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Внутрішня мобільність студентів є важливим фактором трансформації вищої освіти в Україні та інших країнах світу. Вона не тільки сприяє особистісному й професійному розвитку студентів, а й стимулює інституційну відкритість, академічну взаємодію між ЗВО та інтеграцію освітнього простору.
Keywords: мобільність внутрішня; мобільність зовнішня; студенти; університети; навчання; семестри; технології