Культура професійної діяльності в системі категорій педагогіки вищої школи - Пономарьов, Олександр Семенович (НТУ "ХПІ", 2012)
Послідовно розвивається діяльнісний підхід до розуміння сутності, змісту і ролі поняття педагогічної культури. Характеризується її специфічний статус своєрідної педагогічної категорії. Розглядається зв'язок з іншими категоріями в їх системній цілісності.
Keywords: педагогічна культура; професійне самовдосконалення; особисте самовдосконалення