Особливості обліку та оцінки витрат відповідно до національних та міжнародних стандартів бухгалтерського обліку - Линник, Олена Іванівна; Кадук, О. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті проведено порівняльну характеристику поняття "витрати",здійснено аналіз умов визнання та оцінки в обліку підприємств витрат відповідно до Національних положень(стандартів) бухгалтерського обліку та Міжнародних стандартів фінансової звітності
Keywords: фінансова звітність; положення; інвестиції; реформування економіки; фінансові ризики; суб’єкти господарювання