Капітал здоров'я та здорового способу життя, як основний фактор розвитку фізичного виховання студентів університету - Гунько, М. В.; Іщенко, А. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Розглянуто поняття капіталу здоров'я та здорового способу життя, та впровадження цього матеріалу в практичні заняття з фізичного виховання студентів ХНУБА. Встановлено, що постійне використання терміну "капітал здоров'я" на заняттях з фізичного виховання активізує досить вагоме ставлення до стану свого здоров'я.
Keywords: здоров'я; інвестиції; людський капітал; здоровий спосіб життя