Розробка процесно-орієнтованої структури управління на підприємствах залізничного транспорту - Гриценко, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Перехід до ринкових відношень вимагає трансформації системи управління. На сьогодні це досить актуально, оскільки саме структура організації повинна забезпечити реалізацію її стратегії, взаємодію підприємства із зовнішнім середовищем та ефективне вирішення його основних задач.

The transition to market relations requires a transformation of governance. Today it is very important, because the structure of the organization should ensure implementation of its strategy of interaction with the environment and effectively address its fundamental problems.
Keywords: залізничний транспорт; системне управління; базові підрозділи; структура управління; structure of management; railway transport